Ordu’da trafikten men edilen 25 motosiklet geri dönüşüm için MKE’ye gönderildi « Ordu Haber TV

27 Temmuz 2024 - 07:08

Ordu’da trafikten men edilen 25 motosiklet geri dönüşüm için MKE’ye gönderildi

Ordu’da trafikten men edilen 25 motosiklet geri dönüşüm için MKE’ye gönderildi
Son Güncelleme :

21 Ekim 2023 - 9:40

Ordu’nun Kumru ilçesinde trafik polis ekipleri ve jandarmanın yaptığı denetimlerde trafik tescili bulunmayan 25 motosiklete el konuldu. Motosiklet sahiplerinin geri almaması üzerine motosikletler Makine Kimya Endüstrisine (MKE) gönderildi.

Ordu’nun Kumru ilçesinde çeşitli nedenlerle trafikten men edilen 25 motosiklet geri dönüşüm için Makine Kimya Endüstrisine (MKE) gönderildi.

İlçede bir süredir trafik polis ekipleri ve jandarmanın yaptığı denetimlerde muayene, ruhsat ve sigorta eksikliği, plakası bulunmaması gibi nedenlerle trafik tescili bulunmayan motosikletlere el konuldu. Toplamda 25 motosiklet, sahiplerinin geri almaması nedeniyle Kırıkkale’deki Makine Kimya Endüstrisine (MKE) gönderildi.

Kaynak: İHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.