Samsun’da Narkotik Suçlarla Mücadele: Bilinçlendirme Çalışmaları Devam Ediyor « Ordu Haber TV

27 Temmuz 2024 - 11:43

Samsun’da Narkotik Suçlarla Mücadele: Bilinçlendirme Çalışmaları Devam Ediyor

Samsun’da Narkotik Suçlarla Mücadele: Bilinçlendirme Çalışmaları Devam Ediyor
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2024 - 17:49

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, narkotik suçlarla mücadele kapsamında vatandaşları bilgilendirme ve farkındalık oluşturma çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda farklı noktalarda gerçekleştirilen etkinliklerde toplam 1442 kişiye broşür dağıtıldı.

Atakum İlçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne bağlı kursta 15 kişiye, İlkadım ilçesinde özel güvenlik kursunda 27 kişiye ve İlkadım ile Canik ilçelerinde düzenlenen 2 NARKONOKTA faaliyetinde bin 400 kişiye broşürler dağıtıldı. Narkotik polisi, toplamda 4 etkinlikte bin 442 kişiye UYUMA Uygulaması ve NARVAS projesini tanıtarak bilgilendirme yaptı.

Bu tür bilgilendirme etkinlikleri, toplumda narkotik suçlarla mücadele bilincinin artırılmasına ve gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunmasına önemli katkılar sağlıyor. Emniyet güçlerinin bu tür çalışmalarıyla halkın desteğiyle narkotik suçlarla etkin bir mücadele yürütülmesi hedefleniyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.