Ünye’de Kaza: 5 Yaralı « Ordu Haber TV

27 Temmuz 2024 - 07:22

Ünye’de Kaza: 5 Yaralı

Ünye’de Kaza: 5 Yaralı
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2024 - 17:52

Ordu’nun Ünye ilçesinde, Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı. Kaza, Hüseyin Keskiner’in yönetimindeki 05 AB 292 plakalı otomobil ile Ali Osman Candemir’in yönetimindeki 52 AAB 694 plakalı otomobilin çarpışmasıyla gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, Ünye istikametinden kavşaktan tali yola dönmeye çalışan Candemir’in aracıyla, Ünye şehir merkezi istikametine ilerleyen Keskiner’in aracı çarpıştı. Çarpışma sonucunda her iki araç da savrulurken, Candemir’in aracında bulunan Fatma Kıncıoğlu araç içerisinde sıkıştı.

Olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken, itfaiye ekipleri de sıkışan Kıncıoğlu’nu araçtan çıkardı. Kazada yaralanan sürücüler Hüseyin Keskiner ve Ali Osman Candemir ile Deniz Fatih Çalık, Yaşar Ocak ve Fatma Kıncıoğlu, müdahalenin ardından Ünye Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada ağır yaralanan Fatma Kıncıoğlu’nun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.