Ordu Galataspor Ligin Tadını Yaşıyor – Ordu Olay Gazetesi « Ordu Haber TV

26 Ekim 2024 - 00:31

Ordu Galataspor Ligin Tadını Yaşıyor – Ordu Olay Gazetesi

Ordu Galataspor Ligin Tadını Yaşıyor – Ordu Olay Gazetesi
Son Güncelleme :

25 Ekim 2024 - 16:10

Ligin ilk maçında Artvin temsilcisi Arhavi 08 takımını 2-0 yendikten sonra, deplasmanda Erzincan Ulalar ve iç sahada Serhat Ardahan’a 3-1’lik skorlarla yenilen Ordu Galataspor’da hedef hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Rize İl Özel İdarespor maçını kazanıp tekrar çıkışa geçmek olacak.

    Geride kalan üç haftayı değerlendiren Ordu Galataspor teknik sorumlusu Gökmen Yavuz,” Biz ligin tadını çıkarmaya çalışıyoruz. Ligin ilk haftasında sahaya çıktığımız kadrodan 4 eksik futbolcumuzla Ulalar ve Serhat Ardahan maçlarına çıktık. Bu dört oyuncumuzun sakatlıkları geçti. Serhat Ardahan maçına tam kadro ile çıkacaklarını ifade eden Yavuz, Rize’den üç puanla döneceklerini” belirtti.

Ordu Galataspor Ligin Tadını Yaşıyor

BURAK DEMİREĞEN VE FURKAN MIZRAK’I KADROMUZA KATTIK

   Sezona genç bir kadro ile çıktıklarını ifade eden Yavuz,” Tecrübeli isimleri kadromuza katmak zorundaydık. Sahamızda oynadığımız son Serhat Ardahan maçını tecrübesizlik yüzünden kaybettik. Kadroda 2-3 ağabey futbolcu olmuş olsaydı o maçı kesinlikle kaybetmeyeceklerini ifade eden Yavuz, Burak Demireğen ve Furkan Mızrak’ı kadromuza katarak bu eksikliği gidereceklerini” söyledi.

YARIŞTAN KOPMADIK

   Zirve yarışından kopmadıklarını ifade eden Yavuz,” Grup liderinin 7 bizim 3 puanımız var, aramızda 4 puan fark var. Henüz ligin başları, ilk 4-5 haftada sürpriz sonuçların yaşanacağını biliyor ve de bekliyoruz. Birkaç hafta sonra Ordu Galataspor’un gerçek gücünü herkes görecek. Bölgesel Amatör lig 2.grupta Ordu Galataspor ve Ünye 1957 Spor olarak Ordu ilini temsil ediyoruz. Bir üst ligde kalan takım gelecek sezon yine aynı grupta yer alacakken, diğer takım bir alt lige düşecek. Ordu Galataspor olarak öncelikle hedefimiz iki takım arasındaki rekabette grubu bir üst sırada bitirmek istediklerini ifade eden Yavuz, hedeflerinin ligde kalmak olduğunu” söyledi.

Ordu Olay / Mustafa Kemal Poyraz

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.