Ulubey'e Esra Demirtaş, Gölköy'e Elif Yazıcıoğlu Kazanasmaz Atandı « Ordu Haber TV

26 Ekim 2024 - 02:27

Ulubey'e Esra Demirtaş, Gölköy'e Elif Yazıcıoğlu Kazanasmaz Atandı

Ulubey'e Esra Demirtaş, Gölköy'e Elif Yazıcıoğlu Kazanasmaz Atandı
Son Güncelleme :

25 Ekim 2024 - 18:33


Ordu’nun Ulubey ve Gölköy İlçelerine Kadın Kaymakam atandı. Ulubey’e atanan Esra Demirtaş ile Gölköy’e atanan Elif Yazıcıoğlu Kazanasmaz görevine başladı.

Kaymakamlar atamasıyla Ordu’nun Gölköy ve Ulubey İlçelerine atanan kadın kaymakamlar görevine başladı. Gölköy Kaymakamlığına son olarak Kastamonu Ağlı Kaymakamı olarak görev yapan Elif Yazıcıoğlu Kazanasmaz atandı. Ulubey Kaymakamlığına da Nevşehir Derinkuyu İlçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yapan Esra Demirtaş atandı.

ESRA DEMİRTAŞ KİMDİR?

Kaymakam Esra DEMİRTAŞ 1994 yılında Rize’de doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Rize’nin Ardeşen ilçesinde tamamladı. 2017 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2020 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.

Ordu Valiliği İl Merkez Stajı; Mersin ili Anamur, Bozyazı, Gülnar ve Düzce ili Yığılca, Akçakoca, Gümüşova, Çilimli, Cumayeri ilçelerinde Mülkiye Teftiş stajını tamamladı. Adıyaman ili Besni, Kocaeli ili Derince ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajını tamamladıktan sonra Balıkesir/Marmara ve Nevşehir/Derinkuyu ilçelerinde 17 ay süreyle Kaymakam Vekilliği görevini yürüttü. İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen yabancı dil kursunun ardından 8 ay süre ile Londra’da Brunel University’de İngilizce dil eğitimi aldı.

İçişleri Bakanlığının 18.10.2024 tarihli oluru ile Ulubey Kaymakamlığında göreve başlamıştır.

ELİF YAZICIOĞLU KAZANASMAZ
1995 yılında Diyarbakır’ın Sur ilçesinde doğan  Elif YAZICIOĞLU KAZANASMAZ, 2013-2018 yılları arasında lisans eğitimini Ankar Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünde tamamladı. Başkent Üniversitesi Kamu Hukuku tezli yüksek lisans programına devam etmektedir.
2020 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakamlık Sınavını kazanarak 2021 yılında 109. Dönem Mülki İdare Amiri olarak Konya Valiliği’nde Kaymakam Adaylığı görevine başlamış olup il stajını tamamladıktan sonra sırasıyla; Mülkiye teftişi stajlarını Gaziantep ve Aydın’da, Refiklik stajlarını ise İzmir-Kemalpaşa ve Van-Edremit’te tamamladı.04/02/2022 tarihli İçişleri Bakanlığı Onayıyla Kastamonu Ağlı  Kaymakamlığına görevlendirilmiştir. Son atama ile Ordu Gölköy Kaymakamlığına atanmış ve görevine başlamıştır.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.