Futbol Severler İçin Şölen Haftası – Ordu Olay Gazetesi « Ordu Haber TV

26 Ekim 2024 - 16:35

Futbol Severler İçin Şölen Haftası – Ordu Olay Gazetesi

Futbol Severler İçin Şölen Haftası – Ordu Olay Gazetesi
Son Güncelleme :

26 Ekim 2024 - 9:54

Bu akşam İspanya ligi La Liga’da oynanacak olan Real Madrid ile Barcelona karşı karşıya gelecek. Ligde oynadığı 10 maçta 7 galibiyet 3 beraberlik alan ve namağlup ilerleyen Real Madrid, ligde oynadığı 10 maçta 9 galibiyet 1 mağlubiyet alan Barcelona’yı konuk edecek. Real Madrid aldığı sonuçlarla topladığı 24 puan ile ligde 2. sırada yer alırken Barcelona 27 puan ile 1. sırada yer almakta. Milli oyuncumuz Arda Güler’in maçta forma giyip giyemeyeceği merak konusu 
Maç TSİ 22:00’da oynanacak. Maç S Sport, S Sport Plus ve Exxen ekranlarında canlı yayınlanacak. 

Futbol Severler İçin Şölen Haftası

 
Yarın akşam İngiliz devleri Arsenal ve Liverpool karşı karşıya gelecek. Londra temsilcisi Arsenal ligde oynadığı 8 maç sonunda 5 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 17 puan topladı ve ligde 3. sırayı aldı. Arsenal’in rakibi Liverpool ligde oynadığı 8 maçta 7 galibiyet 1 mağlubiyet alarak topladığı 21 puan ile Premier Lig’de lider konumda. 
Arsenal’in sahasında oynanacak karşılaşma TSİ 19:30’da oynanacak. Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarında yayınlanacak. 

Futbol Severler İçin Şölen Haftası

 
Yarın akşam İtalya ligi Serie A’da iki milli oyuncumuz karşı karşıya gelecek. Hakan Çalhanoğlu’nun forma giydiği İnter, Kenan Yıldız’ın Forma giydiği Juventus’u konuk edecek. İnter ligde oynadığı 8 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak topladığı 17 puan ile 2. sırada yeralıyor. Juventus ise ligde oynadığı 8 maçta 4 galibiyet 4 beraberlik ile topladığı 16 puan ile namağlup şekilde 3. sırada yeralıyor. 
Karşılaşma TSİ 20:00’da oynanacak. S Sport Plus, S Sport 2 ve Exxen ekranlarında canlı yayınlanacak. 

Futbol Severler İçin Şölen Haftası

 
Pazartesi akşamı ülkemizde namağlup ilerleyen iki takım Galatasaray ve Beşiktaş Karşı karşıya gelecek. Galatasaray’ın Beşiktaş’ı konuk edeceği müsabakada iki takımda namağlup unvanını korumak istiyor. Galatasaray ligde oynadığı 9 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik alarak 25 puan topladı ve liderlik koltuğuna oturdu. Beşiktaş ise ligde 8 maça çıkıp 6 galibiyet 2 beraberlik alarak 20 puan ile 2. sıraya yerleşti. 
Karşılaşma TSİ 20:00’da oynanacak. Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. 

Futbol Severler İçin Şölen Haftası

 
Haber Merkezi 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.