Ordu Giresun Havalimanı Açılıyor, İlk Uçuş Tarihi ve Saati Belli Oldu – GÜNDEM « Ordu Haber TV

26 Ekim 2024 - 16:25

Ordu Giresun Havalimanı Açılıyor, İlk Uçuş Tarihi ve Saati Belli Oldu – GÜNDEM

Ordu Giresun Havalimanı Açılıyor, İlk Uçuş Tarihi ve Saati Belli Oldu – GÜNDEM
Son Güncelleme :

26 Ekim 2024 - 9:33

Ordu Giresun Havalimanı açılıyor. İlk uçuş tarihi ve saati açıklandı. Havalimanı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 16 Eylül tarihinden beri kaplatılmıştı.Ordu Giresun Havalimanı’nın açılacağı tarih belli oldu. Havalimanında geçen yıldan beri bakım ve onarım çalışmaları yürütülüyordu. Apron genişletilmesi ve ikinci taksi yolu yapılan , aydınlatma aksamları güçlendirilen havalimanı bu süre içerisinde iki kez uçuşlara kapatıldı.
Son olarak 16 Eylül tarihinde 50 gün süreyle kapanan Ordu Giresun Havalimanı 5 Kasım tarihinde tekrar uçuşlara açılması planlanmıştı. Havalimanının erken açılması gündeme gelmişti. Son dönemde hava şartlarının yağışlı gitmesi nedeniyle işler tamamlanamadı. Havalimanının planlandığı 5 Kasım tarihinde açılması bekleniliyor.
İlk sefer 5 Kasım’da
Uçak şirketleri de Ordu Giresun Havalimanı için ilk uçuşlarını 5 Kasım Pazartesi günü için koydu.
İlk sefer saatleri şöyle;
Pegasus
Saat 19.40
Türk Hava Yolları
Saat 21.15
6 Kasım Salı günüden itibaren planla tüm seferlerin başlayacağı bildirildi. 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.