Panathinaikos, Fenerbahçe’yi Mağlup Etti  – Ordu Olay Gazetesi « Ordu Haber TV

26 Ekim 2024 - 14:34

Panathinaikos, Fenerbahçe’yi Mağlup Etti  – Ordu Olay Gazetesi

Panathinaikos, Fenerbahçe’yi Mağlup Etti  – Ordu Olay Gazetesi
Son Güncelleme :

26 Ekim 2024 - 7:50

Büyütmek için resme tıklayın

Turkish Airlines EuroLeague kapsamında Fenerbahçe kendi evinde Yunan Temsilcisi Panathinaikos’u konuk etti. Karşılaşma 76-81 Panathinaikos üstünllüğü ile sona erdi. 

Panathinaikos, Fenerbahçe’yi Mağlup Etti 

Bu karşılaşma ile birlikte EuroLeague kapsamında bu sezon 5 maça çıkan Fenerbahçe 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 9. sırada yer aldı. Fenerbahçe’ye rakip olan Panathinaikos’da Fenerbahçe gibi 5 maçta 3 galibiyet 2 mağlubiyet aldı. Bu sonuçla kendine 4. sırada yer buldu.  

Panathinaikos, Fenerbahçe’yi Mağlup Etti 

Fenerbahçe ile karşılaşan Panathinaikos son şampiyonluğu ile birlikte toplam 7 defa EuroLeague’de şampiyonluk gördü ve elde ettiği şampiyonluklarla en çok şampiyon olan 3. takım oldu. Yunan ekibi aynı zamanda bu turnuvanın son şampiyonu konumunda yer alıyor. Temsilcimiz Fenerbahçe ise 2016-17 sezonunda aldığı ilk ve tek şampiyonluk ile bu turnuvada şampiyonluk yaşayan ilk Türk takımı unvanının sahibi oldu. Turnuvada en çok şampiyonluk yaşayan Türk takımı ise 2020-21 ve 2021-22 sezonlarında üst üste 2 şampiyonluk yaşayan Anadolu Efes oldu.  
 
Haber Merkezi 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.